X

Zapisz się do newslettera Content Standard!

Dlaczego warto się zapisać:

free newsletter templates powered by FreshMail
Loading...
X

Obowiązek informacyjny

INFORMACJA O PRZETWARZANIU DANYCH OSOBOWYCH

1. Administratorem podanych przez Ciebie danych będzie Content House sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie (ul. Podole 60, kod: 30-394);

2. W sprawie danych osobowych możesz kontaktować się z nami pod adresem: [email protected];

3. Twoje dane (e-mail, historia otwieralności wiadomości) będą przetwarzane wyłącznie na cele marketingowe, w celu przesyłania ci newslettera zawierającego newsy z branży marketingowej, powiadomienia o nowościach w naszej ofercie oraz reklamy podmiotów trzecich, z których utrzymywany jest nasz serwis;

4. Podstawą przetwarzania przez nas Twoich danych jest Twoja zgoda wyrażona w sposób elektroniczny. W każdej chwili możesz cofnąć tę zgodę – klikając w link dezaktywacyjny (zawarty w każdym wysyłanym przez nas e-mailu) lub po prostu pisząc do nas wiadomość;

5. Twoje dane przetwarzamy za pomocą profesjonalnego systemu do e-mail marketingu, więc siłą rzeczy tej firmie zostanie udostępniony Twój adres e-mail;

6. Oprócz powyższego, nie przekazujemy Twoich danych żadnym podmiotom trzecim;

7. Twoje dane będziemy przetwarzać tak długo, jak długo będziesz zapisany do naszego newslettera oraz do czasu przedawnienia ewentualnych roszczeń z tego wynikających;

8. W każdej chwili masz prawo dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub zmniejszenia zakresu, w którym przetwarzamy Twoje dane. Możesz też wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych na cele marketingowe;

9. W każdej chwili możesz żądać przeniesienia swoich danych do innego podmiotu, świadczącego podobną usługę (newsletter);

19. Przysługuje Ci prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych) co do przetwarzania Twoich danych osobowych;

11. Podanie Twoich danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne jeśli chcesz otrzymywać newsletter (jak wiadomo, bez tego nie możemy wysłać Ci maili 😉

12. Twoje dane nie są przez nas wykorzystywane do podejmowania decyzji opartych na zautomatyzowanym przetwarzaniu danych, a które mogłyby mieć wpływ na Twoją sytuację prawną lub wywoływać dla Ciebie inne podobnie doniosłe skutki. Używamy natomiast narzędzi do analizowania czytalności naszych wiadomości – w ten sposób staramy się lepiej dostosować treść newslettera do Twoich oczekiwań. Jeśli nie życzysz sobie takiego przetwarzania swoich danych, możesz zawsze wnieść sprzeciw, po prostu pisząc do nas wiadomość.

Top

Kup bilet na szkolenie
Content Standard w ciągu

:

oraz zapłać przez PayU,
żeby nie stracić dodatkowego rabatu 5%.

free newsletter templates powered by FreshMail